Rólunk írták

Gyorsaságuk, probléma megoldó képességük, optimizmusuk, a lehetetlent nem ismerő hozzáállásuk és precizitásuk elismerést érdemel és ez úton is köszönetemet fejezem ki a Cégnek és a közvetlen lebonyolítóknak.

Üdvözlettel:
Kozma Tibor


A nap mondása

Tudni akarom, hogyan teremtette Isten a világot!
Albert Einstein

Budapest Költöztetés – Rólunk írtákKérjük, írja meg véleményét, vagy ossza meg tapasztalatait velünk, a dícséreteket megjelentetjük honlapunkon, az építő kritikát felhasználjuk szolgáltatásaink színvonalának növeléséhez. Várjuk leveleiket az info@budapest-koltoztetes.hu e-mail címre.


Gyorsaságuk, probléma megoldó képességük, optimizmusuk, a lehetetlent nem ismerő hozzáállásuk és precizitásuk elismerést érdemel és ez úton is köszönetemet fejezem ki a Cégnek és a közvetlen lebonyolítóknak.

Üdvözlettel:
Kozma TiborA költöztetésnél nagyon rendben ment minden, mondtam is a fiúknak, hogy még ilyen korrekt, gyors és profi csapattal nem találkoztam, pedig eddig 15-ször! költöztem már életemben. El is tettem az elérhetőségüket, ha bármikor szükségem lesz még költöztetésre, biztos, hogy Önöket hívom és másoknak is fogom ajánlani. Az ár is nagyon korrekt volt, nagyon meg vagyok elégedve.

Még egyszer köszönöm,

Üdvözlettel:
Pekker ZsuzsannaKöszönjük a költöztetést, nagyon meg voltunk elégedve, minden rendben volt. Gyorsak voltak, precízek és kedvesek.
És még azok a makettek is egészben vannak, amelyekre nem írtuk rá, hogy törékeny!

Üdvözlettel: 3h építészirodaSziasztok Srácok!

Köszönöm a segítséget! Igazán nagyra értékelem a csapatmunkát, a precízitást és, hogy senki nem tört össze semmit. Végül, de nem utolsósorban, köszönöm, hogy ilyen gyorsan sikerült lebonyolítani a költözést!

Üdvözlettel: Horváth AnitaSziasztok!

Köszönjük a sok segítséget és türelmet! Nagyon klassz, hogy ilyen hamar be tudtunk költözni az új albérletbe, és ez Nélkületek nem ment volna!

Két egyetemista lányTisztelt Brigád!

Az újév másnapján ilyen fitten dolgozni! Köszönjük a költöztetést, nagyon meg vagyunk elégedve!

Sárközi család, PilisborosjenőTisztelt Budapest Költöztetés!

Köszönjük, hogy ebben a nagy karácsonyi hajszában még be tudták vállalni a bútorszállítást. Kellemes ünnepeket kívánok Önöknek! Pihenjenek is!

Szemes JánosTisztelt Urak!

Végre eltűnt az a nagy ronda szekrény a kisszobából. Köszönjük a gyors segítséget!

Tomoriné Pók EdinaTisztelt Költöztetők!

A költöztetés során minden a legnagyobb rendben volt, mindennel meg voltam elégedve. A dolgaink rendben megérkeztek, minden a helyére került, már be is laktuk az új otthonunkat. Ebben Önöknek is jelentős szerepük volt. Köszönöm!

Üdvözlettel: Magyar Erzsébet és családjaKedves Költöztetők!

Párszor már költöztünk életünkben, de ennyire szuper csapattal még nem találkoztunk. Minden flottul ment, semmi hiba nem történt. Csak jót tudok mondani. Még egyszer köszönjük!

Zombori család, BudaörsKedves Budapest Költöztetés!

Minden elismerésem: gyorsak voltak, olcsók, és precízek! Ahogyan állították magukról. Nem hittem volna! Gratulálok mindenkinek a cégnél!

Ökrös József, BudapestTisztelt Ügyvezető!

Higgye el nekem, nehéz manapság jó csapatot összeállítani. Maguknak ez sikerült, ezért irigylem Önt. Ha csődbe menne – amit nem kívánok -, lenne aki átvenné a fiúkat!

Üdvözlettel: Nagy László (Budapest)

Budapest Költöztetés


Elsődleges
szolgáltatási
területeink:


Biatorbágy
Budajenő
Budakalász
Budakeszi
Budaörs
Budapest
Csobánka
Csömör
Diósd
Dunaharaszti
Dunakeszi
Ecser
Etyek
Érd
Fót
Gyál
Gyömrő
Halásztelek
Kerepes
Kistarcsa
Mogyoród
Nagykovácsi
Nagytarcsa
Páty
Perbál
Pécel
Pilisborosjenő
Piliscsaba
Pilisvörösvár
Pomáz
Solymár
Szentendre
Szigethalom
Szigetmonostor
Szigetszentmiklós
Tahitótfalu
Tárnok
Telki
Tinnye
Törökbálint
Üllő
Üröm
Vecsés
Veresegyház
Zsámbék