Rólunk írták

Gyorsaságuk, probléma megoldó képességük, optimizmusuk, a lehetetlent nem ismerő hozzáállásuk és precizitásuk elismerést érdemel és ez úton is köszönetemet fejezem ki a Cégnek és a közvetlen lebonyolítóknak.

Üdvözlettel:
Kozma Tibor


A nap mondása

Tudni akarom, hogyan teremtette Isten a világot!
Albert Einstein

Tippek, tanácsok költözéshez • Amennyiben társasházban lakik, értesítse szomszédjait, illetve a közös képviselőt a költözésről, rakodásról, mert esetleg némi kellemetlenséggel járhat. Célszerű a hirdetőtáblán tájékoztatni lakótársait a pontos időpontról.
 • A költöztetés megkezdése előtt mindenképpen foglaljon helyet a teherautónak, hogy minél közelebbről lehessen a rakodást végezni. Különben hosszabb ideig tart a költöztetés, így persze drágább is.
 • A lift használatáról értesítse lakótársait, mivel a költözés ideje alatt gyakrabban lehet foglalt.
 • Ha teheti, tegye szabaddá a szállítás útvonalát: távolítsa el az útból a virágokat, a szőnyegeket és egyéb holmikat. A munka kezdetén szabaddá tesszük az utat, az ajtókat kitámasztjuk, leszereljük, ha szükséges (Mielőtt elhagyjuk a házat természetesen mindent, visszaállítunk)
 • A lakásban/házban - ha lehet -, ne legyenek felesleges személyek (gyerekek, szomszédok, háziállatok), mert akadályozhatják, lassíthatják a munkánkat, vagy balesetet okozhatnak.
 • A biztonságos szállítás és a jobb helykihasználás érdekében meghatározott sorrendben ürítjük ki a lakást, ettől különleges esetekben eltérhetünk (általában a nagyobb bútorokkal kezdünk).
 • Mindig a tehernek megfelelő csomagoló eszközt (dobozt, zsákot, vagy táskát) használjon. A csomagokat zárja le: a dobozokat ragassza le, a zsákokat kösse össze, a táskákat csukja be!
 • Ha ön csomagolja bútorait, tárgyait, ezt időben kezdje meg, hogy nekünk már csak az elszállítással kelljen foglalkoznunk, így ezzel is rövidül a munka időtartama.
 • A csomagolásra mindig írja rá a tartalmát, írja rá, ha törékeny, folyékony, érzékeny a terhelésre a doboz vagy zsák tartalma. Ez nem csak Önnek segít a dolgainak utólagos megtalálásában, de a nem kívánt káresemények valószínűsége is csökkenthető. Mindig jelezze, ha törékeny van a csomagban!
 • Könnyű holmit nagy dobozba, vagy zsákba csomagoljon (ruha, ágynemű, stb.), nehéz holmit kis dobozba rakja (könyvek, fémedények, gépek stb.). Amit mégsem tudott becsomagolni arról mi gondoskodunk.
 • Növény szállítása esetén a költöztetés előtti napon mellőzzék a locsolást, hogy a virágföldből kifolyó víz ne áztassa el a többi csomagot, illetve ne szennyezze be a házat/lakást. Téli szállítás esetén a növényeket is óvni kell pl. a hidegtől, széltől!
 • A mosógépből a vizet engedjék ki, a hűtőt érdemes kiüríteni és leolvasztani, mert a szállítás során a kifolyó víz eláztatja a csomagokat, a szállítókat, illetve a házat/lakást.

Budapest Költöztetés


Elsődleges
szolgáltatási
területeink:


Biatorbágy
Budajenő
Budakalász
Budakeszi
Budaörs
Budapest
Csobánka
Csömör
Diósd
Dunaharaszti
Dunakeszi
Ecser
Etyek
Érd
Fót
Gyál
Gyömrő
Halásztelek
Kerepes
Kistarcsa
Mogyoród
Nagykovácsi
Nagytarcsa
Páty
Perbál
Pécel
Pilisborosjenő
Piliscsaba
Pilisvörösvár
Pomáz
Solymár
Szentendre
Szigethalom
Szigetmonostor
Szigetszentmiklós
Tahitótfalu
Tárnok
Telki
Tinnye
Törökbálint
Üllő
Üröm
Vecsés
Veresegyház
Zsámbék